09

Vi ønsker alle medlemmer velkommen tilbake på is og til Stjernehallen. Det er nå flere måneder siden vi var sammen og vi gleder oss til å se deg igjen.

Er det lenge siden du har gått på skøyter så er det noen ting som er viktig å forberede seg på.

  • PRØV SKØYTENE DINE!, men husk å ha kalosjene på, så ikke du ødelegger skøytejerna. Det er viktig å kjenne etter om skøytene passer. Det kan være opptil 1cm klaring mellom fot og invendig skøyte.
  • HA PÅ SKØYTENE LITT HVER DAG!  Det er viktig at du vender føttene dine til skøytene, slik at du ikke får så vondt i beina den første uka på is.

Sportsutvalget har jobbet intens i julimåned for å løse trenersituasjonen for Fredrikstad Kunstløpklubb. Vi er nå så heldige at vi har et trenerteam med tidligere kunstløpere fra FKK som skal være trenere gjennom neste sesong. Det blir mange nye voksne å forholde seg til, men alle snakker norsk og vet hva kunstløpsporten krever. Etterhvert vil det komme en pressentasjon av trenere under fanen "Trenere".

 

I uke 33 vil flere av de være på plass og i uke 34 håper vi at vi får kjørt oss inn i gruppene.

 

Trenerene vil i løpet av den første uka se hvor mye dere husker fra forrige sesong og få en oversikt over hva dere trenger å øve på. Husker du flyver og piruetter, 3-tallsvendingene og skredderhopp, slynge, toeloop og salchow? Ikke alt? Nei, det gjør ingenting. Trenerene hjelper deg så du skal mestre på nytt.

 

Vel møtt til en ny KUNSTLØP SESONG med masse mye morro på is og barmark.

 

 

Sportsutvalget.

Publisert i: Sportsutvalg