10

  Endelig, så kan vi starte opp igjen etter en lang sommer og jeg håper alle har fått seg en velfortjent ferie. Nå kommer informasjon ang treningsoppstart som er viktig at ALLE leser gjennom, og som dere må snakke med barna/utøverne om.

Selv om vi nå selvfølgelig er veldig glade for at vi kan starte opp igjen, så er det også slik at vi må forholde oss til COVID19 og smittevernsreglene, og alt er dessverre ikke som før. ..

I kveld har Kasia og styret vært i hallen, og vi har vasket ned lokalene, som vi også har utstyrt med håndspritdispensere.

Nedenfor følger retningslinjer som skal følges ved våre treninger (følg med underveis for endringer/oppdaterte retningslinjer):

  • Kun friske barn møter på trening. Selv ved lette symptomer på øvre luftveisinfeksjon/forkjølelse/nedsatt almenntilstand er det treningsforbud. Bli hjemme til til symptomfrihet i minst èn dag. Karanteneregler etter utenlandsreise, smitte eller nærkontakt med smittet/mistenkt smittet, overholdes selvsagt også.
  • Hold en meters avstand til andre. Klemmer og håndhilsing må vente!
  • Vi ønsker ikke at foreldre blir med inn i hallen. Dette er i tråd med anbefalingene til Norges Skøyteforbund. Vi vil åpne for foreldre til de yngste barna, altså spesielt skøyteskolen og grønn gruppe, dersom barnet har behov for at du er til stede. Dersom barnet kun trenger hjelp med skøytene, så hjelper dere til med det og forlater hallen. (Det er da kun en foresatt per barn) Avtal med oss på forhånd, vi har forståelse for at noen av de yngste barna har større behov for foreldrenes tilstedeværelse enn de som er varme i trøya og har gått her en stund. Dere skal også registrere dere på lister i hallen. Vi er forpliktet til å arkivere navn og kontaktinformasjon på alle som er i hallen i 10 dager, dersom det skulle bli aktuelt med en evt. smittesporing. Foreldre til de yngste barna som må være tilstede under treningen skal sitte på tribunen på henvist plass. Vi ser selvfølgelig frem til dagen hvor vi igjen kan ønske alle foreldre velkommen til Stjernehallen.
  • Alle går foreløpig gjennom vår inngang for registrering og hånddesinfeksjon/håndvask.
  • Vårt område i hallen skal kun benyttes som gjennomgang. Vi ønsker primært at utøverne ikke lagrer treningsutstyr i vår garderobe, med mindre det er strengt nødvendig.
  • Alle skal sprite hender før de går inn i selve ishallen. Alle skal sprite hender etter at de går av is. Og har fokus på å vaske hendene (eller desinfisere) regelmessig ut over dette også. Antibac vil finnes tilgjengelig i garderober og i våre lokaler.
  • Unngå i størst mulig grad å ta deg i ansiktet under trening.
  • Vi vil i størst mulig grad utføre barmarkstrening utendørs.
  • Hvit, svart og oransje gruppe skal bruke garderobene. Øvrige grupper skal ta på skøyter utenfor hallen eller på tribunen.
  • Det er ikke tillatt å sitte ved vårt kontor å vente på utøvere, dette området er kun åpent for gjennomgang.

Vi justerer disse løpende, og håper vi snart kan gjøre ting enklere, men enn så lenge er dette våre tilpasninger for å imøtekomme smittevernsreglene på en tilfredsstillende måte!

Publisert i: Klubbnyheter