Kunstløp gir lek, moro og mestring! Skøyteskolen er der du starter om du vil lære å gå på ordentlig på skøyter. Der får du muligheten til å lære øvelser som er rettet mot å mestre skøyteskolemerker definert av Norges Skøyteforbund. Om du ønsker å satse på kunstløp etter skøyteskolen kan du få mulighet til å bli tatt opp som aspirant i Fredrikstad Kunstløpklubb. Skolen passer for alle barn fra fire år og opp. Du trenger kunstløpskøyter og vi har ett godt utvalg med skøyter til utleie. Kontakt oss om du har behov for å leie skøyter: kontakt@fredrikstadkunstlop.no.

 
Du lærer blant annet:
Start og sluttposisjon
Gå fremover og bakover
Sitte på huk
Legge over
Speilet
Flyveren
Piruett
Skyte hare 
Og forberedelser til hopp

Alle våre øvelser fremmer balanse, kroppskoordinasjon og romoppfattelse. Og ikke minst har vi det GØY på isen! =)

Treningstider vil bli presentert før semesteroppstart og finnes i oversikten på treningstider. For sesongen 20/21 trener vi 1730 på mandager og 1830 på fredager. Interesse og påmelding kan gjøres til kontakt@fredrikstadkunstlop.no eller til telefon 92409540.

Vi har løpende opptak på skøyteskolen.
Pris pr semester sesongen 2020/2021: kr. 1500,-

Fredrikstad kunstløpklubb benytter også facebook som en kommunikasjonskanal, og har egen gruppe for foresatte, vi oppforderer alle til å følge denne gruppen: FKK Foreldregruppen.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Fredrikstad Kunstløpklubb!

Bli med på skøyteskolen!